Retkiä Bad Gasteinista

Illalliset sisältyy hintaan – arvo jopa 300 €

Kun varaat kesämatkan ennen 30.4. sisältyvät illalliset hintaan!

Illalliset sisältyy hintaan – arvo jopa 300 €

Kun varaat kesämatkan ennen 30.4. sisältyvät illalliset hintaan!

Varaa viimeistään:

30.4.

Retkiä Euroopan upeisiin retkikohteisiin

Bad Gasteinin sijainti on hieno, alle 100 km Salzburgista etelään, keskellä Eurooppaa, lähellä hienoja kaupunkeja ja upeita kulttuurielämyksiä. Bad Gasteinin retkiohjelma on laaja ja retkikohteet ovat tunnettuja koko Euroopan mittakaavassa. Lue lisää retkistämme alta.

Retket ovat erittäin suosittuja vieraidemme keskuudessa, joten suosittelemme varaamista etukäteen. Lisää aktiviteeteista matkallasi kirjautumalla Minun Matka-palveluun.

Venetsia – keskiviikko

Koe kaupungin kanavat vedestä. Tämä italialainen maailmanperintökohde on tunnettu rakkaudesta, kulttuurista ja tietysti gondoleistaan. Venetsiassa on paljon koettavaa, ja päivän aikana oppaamme esittelevät sinulle kaikki nähtävyydet ja kertovat paikallisten vinkit.

Salzburg – keskiviikko

Tule mukaan opastetulle retkelle Itävallan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin, maailmanperintökohde Salzburgiin. Päivä on täynnä historiaa, musiikkia ja arkkitehtuuria ja kuljemme pitkin kaupungin katuja ja aukioita.

Zell am See  torstai

Majesteettisten alppihuippujen väliltä kristallinsinisen Zeller See -järven rannalta löytyy kesäparatiisi Zell am See. Päiväretki tarjoaa kaupunkikävelyä, shoppailua, hyvää ruokaa ja mahdollisuuden vene- tai pyöräretkeen järven ympäri.

Grossglockner – perjantai

3 798 mpy Hohe Tauernin kansallispuiston sydämessä saamme ainutlaatuisen luontoelämyksen. Grossglockner on Itävallan korkein vuori, joka valloitettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1799 ja on sen jälkeen kiehtonut ihmisiä upealla panoraamanäkymällään.

Lue lisää & varaa