Päiväretkiä Bad Gasteinista

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Päiväretkiä Euroopan upeisiin retkikohteisiin

Bad Gasteinin sijainti on hieno, alle 100 km Salzburgista etelään, keskellä Eurooppaa, lähellä hienoja kaupunkeja ja upeita kulttuurielämyksiä. Bad Gasteinin retkiohjelma on laaja ja retkikohteet ovat tunnettuja koko Euroopan mittakaavassa. Lue lisää retkistämme alta.

 

Grossglockner – maanantai

Puolipäiväretki Grossglocknerin (3 798 m) juurelle, joka on Itävallan Alppien korkein vuori. Ajaessamme pitkin mutkittelevaa "Grossglockner Hochalpenstrassea" näkymät vuorille sekä ja jäätiköille ovat henkeäsalpaavat. Hieno näköala on myös Franz Josef Höheltä, jossa syömme lounaan.

Venetsia – keskiviikko

Joka keskiviikko teemme kokopäiväretken Venetsiaan. Sinulla on mahdollisuus tutustua Venetsian retkellä Pyhän Marcuksen-aukioon, Rialton- ja Huokausten siltaan, Doge-palatsiin ja voit kokeilla gondoliajelua sekä nauttia ihanista italialaisista juomista.

Zell am See  keskiviikko

Zell am Seessä on vertaansavailla oleva kesäparatiisi. Täällä kohtaavat jäätikkö, alppien huiput ja kaunis alppijärvi Zeller. Käymme Nationalparkzentrumissa, jossa meitä opastetaan eläimistä, luonnosta ja vuorista. Täältä matka jatkuu Zell am Seen keskustaan, jossa teemme yhteisen kävelyretken sekä nautimme lounaan (lisämaksusta). 

Salzburg – torstai

Salzburg on Mozartin ja musiikin kotikaupunki, joka sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Bad Gasteinista. Kaupungin historia alkaa varhaiselta keskiajalta, 1 100-luvulta. Opastettu kierroksemme alkaa vanhan kaupungin kujilta, jatkamme "Getreidegasselle", joka on suosituin ostos- ja ravintolakatu.

Lue lisää