Ennakkovaraajan alennus

80 € alennusta/henkilö viikoilla 22-24 tai 32-34

Ennakkovaraajan alennus

80 € alennusta/henkilö viikoilla 22-24 tai 32-34

Anna koodi:

KESÄ-80

Anna koodi:

KESÄ-80

Päiväretkiä Euroopan upeisiin retkikohteisiin!

Bad Gasteinin sijainti on hieno, alle 100 km Salzburgista etelään, keskellä Eurooppaa, lähellä hienoja kaupunkeja ja upeita kulttuurielämyksiä. Bad Gasteinin retkiohjelma on laaja ja retkikohteet ovat tunnettuja koko Euroopan mittakaavassa. Lähde Venetsiaan, Salzburgiin tai Itävallan korkeimmalle vuorelle – Grossglocknerille. Lue lisää retkistämme alta.

 

Salzburg - maanantai

Salzburg on Mozartin ja musiikin kotikaupunki, joka sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Bad Gasteinista. Kaupungin historia alkaa varhaiselta keskiajalta, 1 100-luvulta. Opastettu kierroksemme alkaa vanhan kaupungin kujilta, jatkamme "Getreidegasselle" joka on suosituin ostos- ja ravintolakatu.

Grossglockner – tiistai

Puolipäiväretki Grossglocknerin juurelle (3 798 m), joka on Itävallan Alppien korkein vuori. Ajaessamme pitkin mutkittelevaa "Grossglockner Hochalpenstrassea" näkymät vuorille sekä ja jäätiköille ovat henkeäsalpaavat. Hieno näköala on myös Franz Josef Höheltä, jossa syömme lounaan.

Venetsia - keskiviikko

Joka keskiviikko teemme kokopäiväretken Venetsiaan. Sinulla on mahdollisuus tutustua Venetsian retkellä Pyhän Marcuksen-aukisoon, Rialton- ja Huokausten siltaan, Doge-palatsiin ja voit kokeilla gondoliajelua sekä nauttia ihanista italialaisista juomista.

Zell am See – keskiviikko

Zell am Seessä kohtaavat jäätikkö, alppien huiput ja kaunis alppijärvi. Käymme Nationalparkzentrumissa (moderni museo), jossa meitä opastetaan eläimistä, luonnosta ja vuorista. Täältä matka jatkuu Zell am Seen keskustaan, jossa teemme yhteisen kävelyretken sekä nautimme lounaan (lisämaksusta). 

Linnakonsertti Salzburgissa  - Torstai ilta

Torstai-iltaisin on vuorossa viikon kohokohta niille, jotka rakastavat klassista musiikkia – kamarikonsertti Hohen Salzburgin linnassa. Illan aikana soitettava musiikki on mm. Mozartin musiikkia. Konsertti järjestetään ulhäällä tornisalissa, jossa Mozartin sanotaan esiintyneen aatelisille.

Hohen Werfen - torstai

Matka Hohe Werfeniin Bad Gasteinista kestää noin 45 minuuttia. Hohen Werfenin linna oli Alistair Mcleanin romaanin ja sen klassikkoelokuvan Kotkat Kuuntelevat tapahtumapaikkana, pääosia esittivät Richard Burton ja Clint Eastwood.

Salzkammergut - perjantai 

Aamupäivällä vierailemme keisarillisessa kesänviettopaikassa Bad Ischlissä. Sieltä jatkamme matkaa Itävallan kauneimman alueen - Salzkammergutin läpi kohti St Wolfgangin kylää. Pidämme lounastauon, ennen kuin jatkamme veneellä matkaa järven toiselle puolelle St Gilgenin kylään. Käynti Valkoisen Hevosen majatalossa, joka on tunnettu samannimisestä operetista.

Lue lisää