Aktiviteetit Cerviniassa

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37. Varaa 29.2 mennessä!

100 € ennakkoalennus

Koskee kaikkia kesä- ja vaellusmatkoja viikoilla 22-26 & 32-37, koodilla KESÄ-100. Varaa 29.2 mennessä!

Anna koodi:

KESÄ-100

Laaja valikoima aktiviteetteja Cerviniassa

Cerviniassa on paljon koettavaa ja tarjoamme laajan valikoiman aktiviteetteja kesäkaudella. Täällä voit kokea kaikkea pyöräilystä ja golfista kesähiihtoon Plateau Rosan aurinkoisella jäätiköllä (3 500 mpy.).

Huomaa, että kylä on vilkkaimmillaan heinä-elokuussa.

Painting & Prosecco – maanantai

Nauti taiteellisesta hetkestä ja rentoudu vaelluspäivän jälkeen kankaan, maalin, siveltimen ja lasillisen kuohuviiniä (tai alkoholiton juoma) kanssa. Täällä taiteellinen sielu saa vapaat kädet ja Alppien maagiset näkymät toimivat inspiraation lähteenä.

Lapsille tarjoamme ”Painting & Pepsi”.

Pubivisa – tiistai

Testaa tietosi yhdessä matkaseurueesi kanssa suositussa Pubivisassa! Kokoonnumme Casa Montanan baariin mittaamaan taitojamme samalla kun nautimme hyvää juotavaa. Kysymykset ovat monipuolisia ja voivat koskea esimerkiksi patikointia, Alppeja tai Italiaa.

Aostalainen ilta – keskiviikko

Joka keskiviikko järjestämme aostalaisen illan Royaume du Cervin vuoristomajassa. Mökin omistava Maquignazin perhe kokkaa suuren buffetin, joka valmistetaan heidän oman tilansa paikallisista raaka-aineista. Aidon italialaisen ruoan, kuten kotitekoisten juustojen, leivonnaisten ja pizzan lisäksi hintaan sisältyy myös jälkiruoka ja juomat.

Maastopyöräily

Cervinia ja Matterhornia ympäröivä alue tunnetaan pyöräilyn mekkana. Tänne kokoontuvat pyöräilyn harrastajat kaikkialta maailmasta joka vuosi. Ajettavana on valtava valikoima polkuja, jotka ulottuvat kylästä vuorten välistä, kukkuloiden yli aina lumihuippuiselle Plateau Rosan jäätikölle asti.

Golf

2050 mpy Matterhornin juurella sijaitsee Italian korkein 18-reikäinen golfklubi Cervinio. Golfpallon liitäminen kohti vuoria saa aikaan voimakkaan tunteen, joka antaa golfin pelaamiseen aivan uuden ulottuvuuden. Jos haluat pelata muilla lähialueen kentillä, Le Betulle -golfkenttä noin 1,5 tuntia Cervinian ulkopuolella.

Kesälaskettelu

Missään muualla Alpeilla eikä edes koko maailmassa ole korkeammalla kesähiihtoon tarkoitettua hiihtohissijärjestelmää kuin Cerviniassa ja Zermattissa. Aurinkoisella Plateau Rosan jäätiköllä (3 500m mpy) voit hiihtää lähes ympäri vuoden. Korkea sijainti takaa hyvät lumiolosuhteet ja lumi pysyy kylmänä ja helppolaskuisena myös kesällä.