Juuri nyt: Säästä jopa 400€

Illalliset sisältyvät hintaan + 100€ erikoisalennus

Säästä jopa 400€

Illalliset sisältyvät hintaan + 100€ erikoisalennus

Lisää koodi

KESÄ-100

Lisää koodi

KESÄ-100

Päiväretkiä Italian kauniimpiin paikkoihin!

Tarjoamme mielettömän päiväretki ohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden tulla mukaamme päiväretkille Italian kauniimpiin paikkoihin.

Haluatko lisätä retken tai aktiviteetin matkavaraukseesi?
Soita meille 09 67 13 15 tai kirjaudu sisään Minun matkani

Torino - Maanantai

Upea palatsi, viehättävät aukiot ja mielettömät ostoskadut kuvaavat hyvin Torinon kaupunkia. Kaupungin tärkein maamerkki on Mole Antonelliana, joka on maailman korkein tiilitalo, jossa sijaitsee Italian elokuvamuseo. Päiväretken aikana on hyvin aikaa nauttia kaikesta, mitä kaupungissa on tarjota. Shoppaile Via Roman varjossa, nauti lounaasta suositussa ”Da Maurossa” tai juo kylmä drinkki joissain monista viihtyisistä baareista. Taiteesta kiinnostuneille suosittelemme vierailua Pinacoteca Giovanni e Marella Agnellissa, jonka on luonut legendaarinen Fiatin omistaja: Gianni Agnelli.

Hinta 55 € /hlö

45 € /lapsille (2-17)

Lisää varaukseen

Aostan kaupunki - Keskiviikko

Aostan kaupunki on Aostanlaakson ”pääkaupunki” ja sitä kutsutaan Alppien Roomaksi. Se sijaitsee vain reilun tunnin päässä Cerviniasta. Täältä löytyy maailman toiseksi suurimmat jäännökset Rooman valtakunnasta, jotka näkyvät nykyaikaisessa kaupunkikuvassa. Jo keskustan sisäänkäynnillä tapaamme l’Arco d’Augusto riemukaaren, joka rakennettiin 25 vuotta eKr. Käymme opastetun kierroksen roomalaisessa kaupungiosassa ohi säilyneiden muurien, tähystystornin, teatterin ja katedraalin. Aikaa jää myös ostoksille ja tietysti vierailulle jossain kaupungin jäätelöbaarissa ennen matkaa takaisin Cerviniaan.

Hinta 40 € /hlö

30 € /lapsille (2-17)

Viinimaistelu Les Crêtes:ssä - Keskiviikko

Tule mukaan mukavalle retkelle Les Crêteseen – yhteen Aostan laakson tunnetuimpaan viinitaloon. Viinitarha sijaisee reilun tunnin bussimatkan päässä Cerviniasta. Täällä Charréren perhe on kasvattanut viinejä parin sadan vuoden ajan ja nykypäivänä täältä löytyy kuuluisia viinilajikkeita kuten Chardonnay ja Pinot Noir, mutta myös useita alueen lajikkeita kuten Fumin, Cornalin ja Mayolet (kaikki punaisia), jotka yhdessä Petit Rougen kanssa muodostavat laakson eniten tuotetun punaviinin Torreten. Vierailumme aikana kokeilemme useita erilaisia punaisia ja valkoisia viinejä ja opimme alueen viinituotannosta. Ennen viininmaistelua vietämme aamupäivän Aostassa, Aostanlaakson pääkaupungissa ja mahdollisuutena on osallistua myös opastetulle kaupunkikierrokselle.

Hinta 70 € /hlö

Comojärvi - Torstai

Kaunis Lago di Como sijaitsee hieman Milanon pohjoispuolella. Smarargdinvihreä alppijärvi, jonka rannoilla on palatsimaisia huviloita ja tarjoaa upeita maisemia hienossa vuoristoisessa tunnelmassa. Como tunnettu silkkituotannostaan sekä tieteilijä Alessandro Voltasta, joka keksi pariston. Comolla on paljon tekemistä. Lähde kävelylle järven rannikkoa pitkin gelato kädessä, vieraile paikallisilla markkinoilla tai lähde noin kahden tunnin venematkalle ylelliseen Bellagion kaupunkiin. Voit myös napata hissin ylös Brunaten kylään ja nauttia henkeäsalpaavista Comon maisemista valitsemassasi kahvilassa. Olemme takaisin Cerviniassa illalla.

Hinta 90 € /hlö

80 € /lapsille (2-17)

Courmayeur/Punta Hellbronner - Perjantai

Tule mukaan päiväretkelle viehättävään pieneen naapurikaupunkiin Courmayeuriin, joka sijaitsee Euroopan korkeimman vuoren vieressä. Vuori on tietenkin Mont Blanc 4810 mpy. Tässä viihtyisässä kylässä on monta ihanaa ravintolaa ja paljon ostosmahdollisuuksia. Courmayeurissa suosittelemme vierailua Punta Hellbronnerilla (3466mpy) kaikille, jotka eivät pelkää korkeita paikkoja. Tänne pääsee täysin uudella Skywayllä, henkeäsalpaavalla pyörivällä hissillä, josta on 360 asteen panoraamanäkymät. Jos haluaa päästä vielä korkeammalle lähemmäs Mont Blancia, on myös mahdollista nousta Aiguille du Midille 3842mpy. Lopuksi voit nauttia fantastisista maisemista, hyvästä lounaasta tai käydä vierailulla Alppien yhdessä arvostetuimmista vuorimuseoista. Olemme takaisin Cerviniassa sopivasti ennen illallista. (Hissiliput eivät sisälly hintaan.)

Hinta 40 € /hlö

30 € /lapsille (2-17)