Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Päiväretkiä Italian kauniimpiin paikkoihin!

Tarjoamme mielettömän päiväretki ohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden tulla mukaamme päiväretkille Italian kauniimpiin paikkoihin.

Haluatko lisätä retken tai aktiviteetin matkavaraukseesi?
Soita meille 09 67 13 15 tai kirjaudu sisään Minun matkani

Piemonte, Barolon viiniretki - Keskiviikko

Piemonte, joka tarkoittaa ”maa vuorten juurella” on kuuluisa hyvästä ruoastaan ja tottakai viineistään, joita pidetään maan parhaina. Alueen kuuluisimmat viinit tulevat Barolosta ja Barbarescosta. ­Kokopäiväretkemme aikana vierailemme kahdella tunnetulla viinitilalla, joilla saamme hyvää tietoa alueen viininvalmistuksesta viinitestingejä unohtamatta.

La Spinetta One Liter Club Winery
Ensimmäinen vierailumme on Rivetin perheen kuuluisalle La Spinettan tilalle, joka sijaitsee Grinzane Cavourissa. Täällä kuulemme Rivetin perheen viinivalmistuksesta ja maistelemme heidän sommelierin johdolla Contratto kuohuviiniä, joka on Italian vanhin kuohuviini. Tämä viini oli luonnollisesti Vatikaanin ja muiden Eurooppalaisten kuningashuoneiden valinta 1900-luvun alussa. Maistelemme myös heidän Baroloa ja muita tuotteita.

 

Tastinglounas Sukuloiden viinitilalla
Lounasaikaan saavumme keskiaikaiseen Serralunga d’Albaan ja viinitilalle Az Ag Sukula. Tila on Riikka ja Jyrki Sukulan viinitila ja koti vuodesta 2006 lähtien. Otamme apertiivit viintarhassa köynnösten keskellä jossa viinintekijä Riikka Sukula kertoo viininviljelystä. Tämän jälkeen syömme Jyrkin valmistaman tastinglounaan joka on valmistettu paikallisista ajankohdan tuoreista raaka-aineista. Ruoan kanssa maistelemme luonnollisesti Sukuloiden loistavia viinejä jotka valmistetaan Nebbiolo- ja Barbera rypäleistä.

Aostan kaupunki - Keskiviikko

Aostan kaupunki on Aostanlaakson ”pääkaupunki” ja sitä kutsutaan Alppien Roomaksi. Se sijaitsee vain reilun tunnin päässä Cerviniasta. Täältä löytyy maailman toiseksi suurimmat jäännökset Rooman valtakunnasta, jotka näkyvät nykyaikaisessa kaupunkikuvassa. Jo keskustan sisäänkäynnillä tapaamme l’Arco d’Augusto riemukaaren, joka rakennettiin 25 vuotta eKr. Käymme opastetun kierroksen aikana roomalaisessa kaupungiosassa ohi säilyneiden muurien, tähystystornin, teatterin ja katedraalin. Aikaa jää myös ostoksille ja tietysti vierailulle jossain kaupungin jäätelöbaarissa ennen matkaa takaisin Cerviniaan.