Ennakkovaraajan alennus

80 € alennusta/henkilö viikoilla 22-24 tai 32-34

Ennakkovaraajan alennus

80 € alennusta/henkilö viikoilla 22-24 tai 32-34

Anna koodi:

KESÄ-80

Anna koodi:

KESÄ-80

Päiväretkiä Italian kauniimpiin paikkoihin!

Tarjoamme mielettömän päiväretki ohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden tulla mukaamme päiväretkille Italian kauniimpiin paikkoihin.

Haluatko lisätä retken tai aktiviteetin matkavaraukseesi?
Soita meille 09 67 13 15 tai kirjaudu sisään Minun matkani

UUTUUS

Piemonte, Barolon viiniretki - Keskiviikko

Piemonte, joka tarkoittaa ”maa vuorten juurella” on kuuluisa hyvästä ruoastaan ja tottakai viineistään, joita pidetään maan parhaina. Alueen kuuluisimmat viinit tulevat Barolosta ja Barbarescosta. ­Kokopäiväretkemme aikana vierailemme kahdella tunnetulla viinitilalla, joilla saamme hyvää tietoa alueen viininvalmistuksesta viinitestingejä unohtamatta.

La Spinetta One Liter Club Winery
Ensimmäinen vierailumme on Rivetin perheen kuuluisalle La Spinettan tilalle, joka sijaitsee Grinzane Cavourissa. Täällä kuulemme Rivetin perheen viinivalmistuksesta ja maistelemme heidän Contrattto Millesiamton kuohuviiniä, joka on Italian vanhin kuohuviini. Tämä viini oli luonnollisesti Vatikaanin ja muiden Eurooppalaisten kuningashuoneiden valinta 1900-luvun alussa. Maistelemme myös heidän Baroloa ja muita tuotteita.

 

Tastinglounas Sukuloiden viinitilalla
Lounasaikaan saavumme keskiaikaiseen Serralunga d’Albaan ja viinitilalle Az Ag Sukula. Tila on Riikka ja Jyrki Sukulan viinitila ja koti vuodesta 2006 lähtien. Otamme apertiivit viintarhassa köynnösten keskellä jossa viinintekijä Riikka Sukula kertoo viininviljelystä. Tämän jälkeen syömme Jyrkin valmistaman tastinglounaan joka on valmistettu paikallisista ajankohdan tuoreista raaka-aineista. Ruoan kanssa maistelemme luonnollisesti Sukuloiden loistavia viinejä jotka valmistetaan Nebbiolo- ja Barbera rypäleistä.

 

Aostan kaupunki - Keskiviikko

Aostan kaupunki on Aostanlaakson ”pääkaupunki” ja sitä kutsutaan Alppien Roomaksi. Se sijaitsee vain reilun tunnin päässä Cerviniasta. Täältä löytyy maailman toiseksi suurimmat jäännökset Rooman valtakunnasta, jotka näkyvät nykyaikaisessa kaupunkikuvassa. Jo keskustan sisäänkäynnillä tapaamme l’Arco d’Augusto riemukaaren, joka rakennettiin 25 vuotta eKr. Käymme opastetun kierroksen roomalaisessa kaupungiosassa ohi säilyneiden muurien, tähystystornin, teatterin ja katedraalin. Aikaa jää myös ostoksille ja tietysti vierailulle jossain kaupungin jäätelöbaarissa ennen matkaa takaisin Cerviniaan.

Hinta 46 € /hlö

36 € /lapsille (2-17)

Viinimaistelu Les Crêtes:ssä - Keskiviikko

Tule mukaan mukavalle retkelle Les Crêteseen – yhteen Aostan laakson tunnetuimpaan viinitaloon. Viinitarha sijaisee reilun tunnin bussimatkan päässä Cerviniasta. Täällä Charréren perhe on kasvattanut viinejä parin sadan vuoden ajan ja nykypäivänä täältä löytyy kuuluisia viinilajikkeita kuten Chardonnay ja Pinot Noir, mutta myös useita alueen lajikkeita kuten Fumin, Cornalin ja Mayolet (kaikki punaisia), jotka yhdessä Petit Rougen kanssa muodostavat laakson eniten tuotetun punaviinin Torreten. Vierailumme aikana kokeilemme useita erilaisia punaisia ja valkoisia viinejä ja opimme alueen viinituotannosta. Ennen viininmaistelua vietämme aamupäivän Aostassa, Aostanlaakson pääkaupungissa ja mahdollisuutena on osallistua myös opastetulle kaupunkikierrokselle.

Hinta 74 € /hlö

Comojärvi - Torstai

Kaunis Lago di Como sijaitsee hieman Milanon pohjoispuolella. Smarargdinvihreä alppijärvi, jonka rannoilla on palatsimaisia huviloita ja tarjoaa upeita maisemia hienossa vuoristoisessa tunnelmassa. Como tunnettu silkkituotannostaan sekä tieteilijä Alessandro Voltasta, joka keksi pariston. Comolla on paljon tekemistä. Lähde kävelylle järven rannikkoa pitkin gelato kädessä, vieraile paikallisilla markkinoilla tai lähde noin kahden tunnin venematkalle ylelliseen Bellagion kaupunkiin. Voit myös napata hissin ylös Brunaten kylään ja nauttia henkeäsalpaavista Comon maisemista valitsemassasi kahvilassa. Olemme takaisin Cerviniassa illalla.

Hinta 90 € /hlö

80 € /lapsille (2-17)

Courmayeur/Punta Hellbronner - Perjantai

Tule mukaan päiväretkelle viehättävään pieneen naapurikaupunkiin Courmayeuriin, joka sijaitsee Euroopan korkeimman vuoren vieressä. Vuori on tietenkin Mont Blanc 4810 mpy. Tässä viihtyisässä kylässä on monta ihanaa ravintolaa ja paljon ostosmahdollisuuksia. Courmayeurissa suosittelemme vierailua Punta Hellbronnerilla (3466mpy) kaikille, jotka eivät pelkää korkeita paikkoja. Tänne pääsee täysin uudella Skywayllä, henkeäsalpaavalla pyörivällä hissillä, josta on 360 asteen panoraamanäkymät. Jos haluaa päästä vielä korkeammalle lähemmäs Mont Blancia, on myös mahdollista nousta Aiguille du Midille 3842mpy. Lopuksi voit nauttia fantastisista maisemista, hyvästä lounaasta tai käydä vierailulla Alppien yhdessä arvostetuimmista vuorimuseoista. Olemme takaisin Cerviniassa sopivasti ennen illallista. (Hissiliput eivät sisälly hintaan.)

Hinta 57 € /hlö

47 € /lapsille (2-17)